La “Marató d’idees per a la ciutat de Lleida” comença parlant sobre l’esport i la salut

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest dissabte, a la cafeteria Lourdes del barri dels Mangraners, la candidatura d’Esquerra Republicana, encapçalada per Miquel Pueyo, ha començat la Marató d’idees per la ciutat de Lleida, i ho ha fet parlant d’esport i salut, aquest ha estat el tema protagonista de la primera part de la trobada, que ha continuat amb un seguit de propostes dels veïns i veïnes del barri.

  En l’àmbit de la salut, la diputada Gemma Espigares ha destacat la necessitat de sumar esforços entre administracions, i en l’àmbit municipal “posar al servei de la ciutadania més fràgil els recursos de la ciutat”. En aquest sentit, la Gerent de Salut a Lleida, Divina Farreny, ha assenyalat la importància d’invertir en assistència domiciliària i de “personalitzar l’atenció sanitària”. A més a més, també ha assistit a l’acte el doctor Joan Viñas, que ha afirmat que “l’Ajuntament ha d’apostar per la salut de la ciutadania, i ho ha de fer des de l’àmbit educatiu, assistencial, d’hàbits saludables i del disseny dels espais públics”.

  Pel que fa a l’esport, la proposta més destacada per part dels veïns i veïnes del barri ha estat la necessitat de tenir espais d’oci a l’aire lliure. També s’ha reivindicat la necessitat de fomentar l’esport femení de Lleida.

  Per cloure la primera jornada d’aquesta ‘Marató d’idees’, el candidat a l’alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït l’assistència a tots els participants, ha recollit totes les propostes i idees que han sortit i ha remarcat que “cal que parlem de la ciutat com un espai de cura i convivència”.

  La propera parada de la ‘Marató d’idees per la ciutat de Lleida’ serà el proper divendres 1 de febrer al barri de Cappont a les 19 hores, en el que l’eix de la xerrada serà la Convivència.