La Malva i La Ruda, responsables de la gestió del Punt Lila del Festiuet

  Els col·lectius feministes del Penedès s'encarregaran d'aquest espai del 9 i 10 d'agost des de les 19.30 hores fins al final de la jornada

  Imatge del cartell del punt lila al Festiuet. Foto: Cedida

  Els col·lectius feministes La Malva (Calafell) i La Ruda (Alt Penedès) seran els encarregats de la gestió del Punt Lila del Festiuet, que se celebrarà els pròxims 9 i 10 d’agost a la platja de Coma-ruga. Aquest espai estarà disponible els dos dies de les 19.30 hores fins al final de la jornada.

  Aquest factor resulta especialment rellevant per La Malva, després de la negativa per part de l’Ajuntament de Calafell de disposar d’un Punt Lila durant les Festes Majors del Municipi malgrat haver estat treballant conjuntament durant mesos per tal de fer-ho possible.

  Els punts liles s’estan consolidant com un element imprescindible de les festes d’arreu per tal de garantir uns espais lliures d’agressions sexistes. Són punts d’informació i assessorament que tenen l’objectiu de prevenir situacions de violència masclista i acompanyar a possibles víctimes.

  Així doncs, sota aquest objectiu, s’informa que el Punt Lila del Festiuet estarà situat a la dreta de l’entrada del recinte de concerts i estarà regit per un Protocol de Prevenció i Actuació contra aquest tipus d’agressions.