La Lleida Night Run aplegarà 500 corredors al Turó de la Seu Vella aquesta nit

    La cursa donarà el tret de sortida a les 22h de la nit i la recaptació anirà destinada al menjador Social Jericó del Centre Històric de Lleida

    La Lleida Night Run ultima els preparatius per donar el tret de sortida des del Turó de La Seu Vella, a partir de les 22 hores. El circuit de 6,5 quilòmetres permetrà als visitants i als 500 participants recórrer i descobrir diversos punts emblemàtics del conjunt monumental de Lleida de nit i amb una il·luminació particulars. El trajecte s’iniciarà i acabarà a la plaça de la Sardana, transitant diversos escenaris il·luminats en les diverses voltes perimetrals que fa al Turó, com ara el claustre de la Seu Vella o el parc de Santa Cecília.

    A llarg de la competició s’hi projectaran els resultats a través de la pantalla instal·lada a la zona de meta, comptarà amb un punt intermedi de control, un d’aigua i d’esponges per refrescar al mig del recorregut. Altrament, els i les participants rebran una missatge SMS informant del temps al punt de pas i arribada. Els corredors també obtindran el diploma commemoratiu de la cursa, personalitzat amb temps de pas i arribada i obtindran un val per tastar diversos productes dels col·laboradors i patrocinadors (Fruits secs Frit Ravich, Nectarina La Coma, Zurito Estrella Damm i coca de recapte i de sucre). Altrament, l’organització engega un concurs fotogràfic a les seves xarxes socials, de participació oberta a través de l’etiqueta #LLNR2018, que compta amb el premi d’un àpat per a dues persones al Celler del Roser.

    Com en edicions anteriors, l’esdeveniment comptarà amb servei de barra i aperitius i l’ambientació musical a càrrec del DJ Noc. Enguany, la principal novetat d’aquesta nova edició de la competició que uneix esport, cultura i patrimoni la trobem en la recaptació de la cursa, la qual anirà destinada al menjador Social Jericó del Centre Històric de Lleida. També tindrà lloc una recollida de sabatilles per donar al mateix centre. La prova esportiva rep el suport de l’Ajuntament de Lleida i compta amb el patrocini de Lousiana, Nuba, Punto Estrella i Barcelona LED Lleida, als quals s’hi suma enguany la col·laboració d’Estrella Damm.

    Al web de la cursa s’hi troba el recorregut complert, el reglament i l’enllaç de descàrrega de l’app mòbil de GoGoGo Runners, organitzadors de la cursa, tant per Android com per iOS.