La Llar de Jubilats de Roda de Berà anul·la la seva activitat pel coronavirus

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Pla mitjà del cartell informatiu sobre el tancament preventiu de la llar de jubilats de Castelleserà pel cas de coronavirus, el 10 de març de 2020. ACN.
    Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i per extremar les precaucions davant l’extensió de la malaltia COVID-19, provocada pel virus SARS-CoV-2, la regidora de l’àrea de la Gent Gran, Teresa Ferré, conjuntament amb el president de l’associació de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà, Fernando Sánchez, han pres la decisió de suspendre temporalment les activitats del casal. S’inclouen tots els actes programats durant les properes setmanes, fins a nou avís, com xerrades o sortides, així com el ball dels dissabtes.
    Tenint en compte que els usuaris de la Llar de Jubilats i Pensionistes són persones grans, un dels col·lectius amb més risc davant el coronavirus i altres malalties respiratòries, cal extremar les precaucions i evitar riscos innecessaris.
    La mesura ha estat coordinada també amb la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell, Pilar Romero, atès que el trànsit de persones entre ambdós casals és important, i hi ha socis i sòcies que provenen del municipi.