La JEZ prohibeix a Larrosa fer un acte de presentació de millores al polígon ‘El Segre’

  Després que ho hagi denunciat JxCat així com també quatre publicacions més al web de la Paeria de les quals la Junta n'ha prohibit dos

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Lleida ha prohibit la celebració d’un acte de presentació del projecte de millores al polígon industrial ‘El Segre’ que tenia previst fer aquest dimecres l’alcalde de Lleida i candidat del PSC, Fèlix Larrosa. Junts per Catalunya ha denunciat aquest acte a la Junta després que s’haguessin enviat invitacions a empresaris d’aquest polígon. La formació independentista també ha denunciat quatre publicacions més al web de la Paeria al considerar que es feia difusió de mèrits però la JEZ només n’ha prohibit dues que fan referència a informacions sobre la creació d’una borsa jove d’habitatge i la renovació del paviment de 17 àrees de jocs infantils de la ciutat.
  La JEZ ha decidit prohibir l’acte de presentació del projecte de millores al polígon ‘El Segre’ després d’acreditar, amb la documentació aportada per JxCat, que és l’alcalde Fèlix Larrosa qui invita als empresaris a assistir-hi amb ”l’objecte d’expressar les millores previstes” al polígon. Segons la JEZ això podria suposar una infracció prevista per la llei electoral que prohibeix qualsevol acte organitzat o finançat directa o indirectament pels poders públics que contingui referències a les fites aconseguides o també projectes previstos.

  JxCat també ha denunciat a la Junta quatre publicacions més del web de la Paeria. Una anuncia l’entrada en vigor de la nova regulació de circulació de patinets; l’altra és sobre la creació d’una borsa jove d’habitatge; una tercera explica la renovació del paviment de 17 àrees de jocs infantils de 6 parcs de la ciutat; i una quarta és sobre els enllaços que hi ha al lloc web que porten a les pàgines personals en xarxes socials de l’alcalde on es farien al·lusions a les fites aconseguides per l’equip de govern.

  La JEZ ha prohibit l’article de la borsa jove i el dels parcs infantils, però no el de l’ordenança dels patinets perquè ho considera com una informació que anuncia una norma i per tant és competència municipal. En relació als enllaços a les xarxes socials de l’alcalde, la JEZ indica que ho estudiarà a la reunió d’aquest mateix dimecres.

  La JEZ ja va obligar dissabte passat a la Paeria a suprimir el contingut de 16 publicacions del web de l’Ajuntament en considerar-les una ”exposició d’èxits”. També a instàncies d’una denuncia de JxCat, va prohibir la distribució de la revista ‘La Paeria’, del mes de març.