La instal·lació d’un joc infantil de 4m d’alçada amplia l’espai lúdic del parc de Mas Mayner

    L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana els treballs d’instal·lació d’un nou element de jocs infantils de grans dimensions al parc de Mas Mayner, amb els quals completa el projecte d’urbanització de la zona verda de 6.000m2 inaugurada el març de l’any passat.

    L’ampliació de la zona lúdica suposa la segona fase de les obres complementàries al projecte urbanístic de desenvolupament de l’espai. L’actuació principal és la instal·lació d’una cúpula de 4 metres d’alçada i 8 d’amplada que conté diversos jocs infantils. Les obres s’han iniciat aquesta setmana amb la preparació del terreny on s’hi ha d’ancorar l’estructura.

    El nou parc és el resultat del desenvolupament urbanístic del Pla de Millora Urbana 6.01 Mas Mainer per part del promotor. Posteriorment l’Ajuntament hi va realitzar actuacions complementàries per dotar l’espai de més jardineria amb la plantació d’arbrat, la creació d’una zona esportiva amb dos pistes d’street bàsquet, dos pèrgoles i mobiliari urbà amb bancs i papereres.