La influencer Núria Garcia fa la seva Master Class a La Fira Centre Comercial

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La influencer Nuria Garcia ha estat la protagonista de la Master Class que s’ha dut a terme aquest dijous a La Fira Centre Comercial i que estava inclosa a les FASHION WINDOWS que s’organitzen des del passat mes de febrer. La convidada ha parlat de les últimes tendències de l’estiu al públic assistent que ha seguit atentament la intervenció de la influencer.

    La Master Class de Nuria Garcia ha tancat la FASHION WINDOWS iniciada el passat 20 de juny i ha donat pas a la següent que ha començat aquest dimecres mateix i que té com a temàtica “les millores rebaixes”.Com cada mes d’ençà que es van iniciar les FASHION WINDOWS, i a través del concurs a Facebook que organitza La Fira Centre Comercial, els clients tenen la possibilitat d’endur-se a casa un dels 3 looks exposats a més del sorteig d’un complet Assessorament de Moda amb la influencer convidada mensualment per a un magnífic dia de shopping per compartir els millors tips i consells per estar sempre perfecte i a l’última.

    Cal recordar que durant la celebració de cada Master Class, s’entreguen els premis als tres guanyadors dels outfits instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Per estar al dia dels sortejos, Master Class, premis a les xarxes socials i seguir tota l’actualitat de La Fira, centre comercial gestionat per MerlinProperties, es pot aconseguir tota la informació possible a les seves xarxes de Facebook, Twitter i Instagram.