La III Trobada de Corals de Gent Gran del Garraf reuneix més de 250 cantants

  Aquesta activitat forma part de les iniciatives del Consell Comarcal del Garraf per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa, en aquest cas a través de la música

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  III Trobada de Corals de la Gent Gran del Garraf. Auditori Eduard Toldrà. Vilanova i la Geltrú. 9 de novembre de 2018. Foto: Cedida

  La III Trobada de Corals de la Gent Gran del Garraf, celebrada el passat divendres 9 de novembre, va reunir 250 cantants de les diferents corals de la comarca, que van interpretar cançons populars de diferents indrets del món.

  A l’acte, que va tenir lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, hi van participar les corals: “Ginesta” de Les Roquetes, “Xulius” i “Rossinyol” de Sant Pere de Ribes, “Esplai la Caixa” de Vilanova i la Geltrú, “l’Espiga” de Cubelles, “El Somriure” d’Olivella i “Encara Sona” de la Plataforma de Serveis a les Persones. Com a novetat, la trobada de corals va comptar amb la Coral Infantil de l’Escola de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

  Blanca Albà, consellera delegada de Gent Gran del Consell Comarcal del Garraf, va donar la benvinguda a l’acte, al què també hi van assistir Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella; Josep Maria Bayarri, regidor de Gent Gran d’Olivella i Paqui Carrasquilla, regidora de gent gran de Sant Pere de Ribes. L’acte va finalitzar amb la interpretació “El Cant del Poble”, per part de totes les corals.

  Aquesta activitat forma part de les iniciatives del Consell Comarcal del Garraf per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa, en aquest cas a través de la música. Aquesta proposta compta amb la participació dels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran.