La Guàrdia Urbana habilita un aparcament pels centres educatius de la Presentació

  La Guàrdia Urbana ja ha habilitat tretze zones d'aparcament per a famílies d'alumnes en centres educatius de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Zona d'aparcaments per a les famílies dels centres educatius.

  El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus ha estrenat aquest dilluns, 11 de novembre, una nova zona d’aparcament per millorar la seguretat a les entrades i sortides del Col·legi La Presentació. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma tretze zones d’aparcament per a pares d’alumnes en centres educatius de la ciutat.

  En concret, just davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h. En el cas de la Presentació, la reserva s’ha fet als carrer de Doctor Robert i d’Alt de Sant Pere.

  Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

  Centres amb mesures de mobilitat segura
  Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera, l’escola Misericòrdia, l’institut Escola Pi del Burgar, i ara el Col·legi la Presentació.

  La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.