La Guàrdia Urbana de Badalona s’acosta als barris amb punts d’informació

Es vol, amb un tracte personalitzat i proper, conèixer les demandes del veïnat i oferir informació per millorar la seguretat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
????????????????????????????????????

La Guàrdia Urbana de Badalona, mitjançant la Unitat de Proximitat, instal·la a partir d’avui Punts d’informació als barris, on s’atén els veïns i les veïnes per conèixer els problemes diaris que més els preocupen i valorar com afrontar-los mitjançant un tracte personalitzat i proper. 

Aquests Punts d’informació es muntaran diàriament, de dilluns a divendres, donant cobertura als sis districtes de la ciutat. A més de conèixer de primera mà les demanes del conjunt de la ciutadania, els efectius de la policia local també assessorarà, amb el suport de material informatiu, sobre diverses qüestions que poden ser d’interès com ara: seguretat viària (patinets elèctrics, vehicles de mobilitat personal); obligacions dels propietaris de gossos; violència de gènere; ocupació d’immobles; mesures de protecció en cas d’incendi al domicili o mesures de seguretat a prendre en el moment de retirar diners d’entitats bancàries, entre altres. 

Distribució dels punts d’informació als barris 

Els Punts d’informació als barris tenen assignats dos agents per torn de dilluns a divendres en horari de matí (10.30 a 13.30 hores) i de tarda (16 a 19 hores). A la carpa de Guàrdia Urbana s’atendrà la ciutadania i es distribuirà el material informatiu divers. 

 

Dia 

Matí 

Tarda 

Dilluns  

Pompeu Fabra/Anselm Clavé 

Pompeu Fabra/Anselm Clavé 

Dimarts  

Avinguda de Catalunya 63 (davant CAP) 

Avinguda de Catalunya 63 (davant CAP) 

Dimecres  

Av Marquès de Sant Mori / Provença 

Av Marquès de Sant Mori / Provença 

Dijous  

Plaça Roja 

Plaça d’Antònia Boada 

Divendres  

Rambla del Gorg (Metro) 

Rambla del Gorg (Metro) 

 

La Guàrdia Urbana recollirà la informació bàsica que es generi a través d’aquests punts d’informació amb l’objectiu de valorar els serveis prestats i analitzar les possibles millores a implementar.