La gent gran celebra la primera Diada de l’activitat física

    Amb l’objectiu de promoure entre la gent gran hàbits de vida saludables a través de l’activitat física i millorar, així, la seva qualitat de vida i la seva salut física i mental, la regidoria d’Esports va organitzar la primera Diada de l’activitat física per a la gent gran.
    Durant tot el matí els i les participants van ballar, van jugar, van practicar esport i, sobretot, van riure i van passar una gran estona, gràcies, també, als joves del grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Andreu Nin del Vendrell, els qui van regalar la seva alegria i espontaneïtat a tots els avis i àvies.

    La jornada es va iniciar amb molta marxa, a les 9 del matí, amb una classe dirigida per l’associació cultural Luz de Luna, i una sessió d’estiraments, part fonamental de l’activitat física per evitar lesions i millorar la flexibilitat.

    Van continuar amb sevillanes, chi kung i ioga -classe a la que també es va apuntar la regidora Teresa Ferré -, i balls de saló, amb l’associació de Jubilats i Pensionistes. Després de l’esmorzar, reunits en tres rotllanes, van jugar tots junts, abans que Patricia Nuri, quiromassatgista, reflexòloga podal i especialista en condicionament físic de la tercera edat, impartís la seva xerrada sobre “beneficis de l’activitat física i la memòria en la gent gran”.

    Per acabar, els alumnes de l’Andreu Nin van oferir una divertida classe dirigida amb dues cançons coreografiades.