La funcionalitat del Parc de Bombers de Seròs està “compromesa”

    Interior busca una solució "immediata" per garantir la continuïtat del servei, fins que es construeixi el nou equipament

    El cap del Parc de Bombers Voluntaris de Seròs assenyalant una de les esquerdes que s'ha tornat a obrir. ACN

    La funcionalitat del Parc de Bombers Voluntaris de Seròs (Segrià) està “compromesa” després que una paret de la casa del costat s’ensorrés el 27 de juny provocant noves esquerdes al parc, apuntalat des de fa 5 anys. Així ho conclou l’informe preliminar dels arquitectes de la Generalitat que el 30 de juny van visitar l’edifici, després que tècnics municipals i dels bombers determinessin que no calia fer-hi cap actuació d’urgència.

    Segons ha pogut saber l’ACN, de moment no contemplen desallotjar-ne els efectius però el departament d’Interior està estudiant alternatives per donar una solució “immediata” que garanteixi la continuïtat del servei, fins que es construeixi el nou parc, en un solar d’uns 2.000 metres quadrats a l’avinguda de Fraga.

    Per Interior, el nou equipament seria la solució definitiva però fins llavors cal buscar-ne un altra d'”immediata” i per fer-ho, cal treballar conjuntament amb l’Ajuntament de Seròs, apunten. És per això que, tot i que encara no hi ha data prevista, asseguren que es reuniran amb representants municipals “pròximament” per abordar la situació.