La Fira Modernista del Penedès presenta la “Llegenda d’amor de La Giralda”

  Avui a les 7 de la tarda es farà l’acte de presentació a l’Auditori Municipal de l’Arboç

  La Giralda de l'Arboç. (Cedida)

  La vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès presenta com a principal novetat la representació a La Giralda de la peça teatral “La Llegenda d’amor de La Giralda”. Una obra de teatre inspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció d’aquest edifici tan singular a la nostra vila.

  L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà l’acte de presentació d’aquesta escenificació de la llegenda d’amor de La Giralda, i del seu cartell promocional, el proper dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal.

  L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el propietari de La Giralda de l’Arboç, Sr. Manuel Camino, el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Josep Maria Arnan, el director de l’Elenc i autor de l’obra, Sr. Xavier Canals, i el dissenyador del cartell i el programa de la Fira Modernista, Sr. Joaquim Sicart.

  La VIII Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc a l’Arboç el cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019, és un esdeveniment concebut i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el recolzament i suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.