La fira exproReus obre portes aquest dimecres

  Enguany l'edició celebra el seu 75è aniversari

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Aquest matí s’ha presentat la 75a edició de la fira exproReus al Vestíbul de firaReus. Aquest esdeveniment concentrarà en el recinte firal de la ciutat uns 200 expositors de diferents empreses sobre una gran varietat de sectors, des de propostes del sector automobilístic fins a mobles per la llar. Es tracta d’una de les fires més consolidades de tota Catalunya.

  El rector de la URV, Josep Anton Ferré Vidal, serà l’encarregat d’inaugurar la fira. Així el rector de la universitat tarragonina que ha celebrat els 25 d’aquesta universitat, donarà el tret de sortida a la 75a edició de la fira multisectorial.

  Un cop més, el sector automobilístic serà un dels protagonistes de la fira. Enguany s’han inclòs noves marques d’automoció (Renault i Dacia) i s’ha ampliat l’espai dedicat a la venda de vehicles. En total 10.000 m2 seran destinats a aquest sector dels 23.000 m2 que té el recinte. La fira obrirà les seves portes el dia 11 d’octubre, a les 6 de la tarda, i estarà oberta al públic fins al 15 d’octubre. L’horari de visita serà d’11 a 21h. Segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, “hem tingut un creixement constant de marques d’automoció en els darrers anys, fet que referma el paper de firaReus com a gran aparador del sector a la demarcació”.

  La gastronomia torna a centrar bona part del programa d’activitats d’exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l’oferta de restauració, amb 16 expositors. Com a novetat d’enguany hi haurà un espai destinat a la lactància materna.

  El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha remarcat que aquesta fira està en un “molt bon moment” perquè es tracta d’una fira molt consolidada. Enguany, el nombre d’expositors ha crescut entre un 3% i un 4% en referència a l’any passat. A banda, segons ha comentat el regidor Arza, la fira ha aconseguit “rejovenir-se”, ja que marques noves han apostat per obrir el seu expositor a la fira.

  Entre altres novetats, la fira exproReus ofereix una promoció en les seves entrades. Enguany, qui compri les entrades mitjançant l’app mòbil rebrà una altra entrada gratuïta. Recordem que el preu de cada entra és de 3 euros. Novament, s’habilitarà la L80 d’autobusos amb una freqüència de 30 minuts.

  A la roda de premsa han assistit Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus; Isaac Sanromà, president del Comitè Executiu de firaReus.

  Espectacles destacats
  Celebrant el 75è aniversari de la fira multisectorial exproReus, el comitè organitzador ha preparat un seguit d’activitats. La més destacada és la Demostració de cuina a càrrec de Paula Alós, guanyadora de l’última edició de Masterchef Junior, que se celebrarà el dijous 12 d’octubre.

  Entre les activitats complementàries, es podrà accedir gratuïtament a l’espectacle de Power Rangers que es farà divendres 13 a les sis de la tarda, comprant l’entrada d’exproReus. I també en relació als espectacles a l’Auditori, hi haurà també una sessió de monòlegs que es farà dissabte i que amb un preu de 12 €, inclou l’accés a exproReus.

  Per més informació sobre les activitats i l’horari de la fira exproReus, podeu consultar aquest enllaç.