La Fira del Disc de les Terres de l’Ebre torna amb 15 expositors i la presentació d’un disc

    La Fira del Disc serà diumenge 7 d’octubre de 10 del matí a deu de la nit

    Els melòmans i amants dels discs de vinils tenen, diumenge 7 d’octubre, una cita a Amposta. Concretament al pati exterior de l’Oficina de Turisme d’Amposta. Arriba la segona edició de la Fira del Disc de les Terres de l’Ebre, un esdeveniment organitzat per la regidoria de Fires, Turisme i Promoció Exterior de l’Ajuntament d’Amposta i el bar Llar. «És una cita que es queda al calendari d’activitats de la ciutat», diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot
    assenyalant que enguany també creix amb expositors. «N’hi haurà fins a 15», diu.

    «Són esdeveniments que ens permeten posar Amposta al mapa del país», assegura Tomàs, «en aquest cas entre els amants dels discs de vinil».

    La part de venda i intercanvi de discs de vinils no serà l’únic atractiu de l’esdeveniment. També hi haurà música en directe amb diferents DJ des de les 10 del matí i fins les 10 de la nit. «També tenim una sorpresa d’última hora; el baixista de Los Intocables, Teo Serrano, presentarà un llibre i un disc i també farà un petit concert», explica Jaume Vidal, un dels organitzadors de la Fira, qui defensa que «el disc de vinil està més viu que mai», tot afegint que també hi haurà una exposició de vinils de David Bowie. «Tindrem una zona habilitada per menjar i beure, activitats infantils i molta música», afegeix l’altre dels organitzadors, Pep Cavallé.