La Fira Centre Comercial posa en marxa el TastaFira

    Els tastos tindran llocs tots els dies de dilluns a dissabte de 12 a 13h

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Amb l’objectiu de donar a conèixer els productes de proximitat i posar a l’abast dels seus clients una nova activitat lúdica i social, La Fira Centre Comercial posarà en funcionament a partir del proper 1 d’agost el TastaFira. Tots els dies del mes d’agost, de dilluns a dissabte, es durà a terme un tast que permetrà conèixer en profunditat els vins de la DO Tarragona, els vermuts de Miró i diferenciar els diferents tipus d’oli que es consumeixen normalment a casa.

    Els responsables de la DO Tarragona aproparan als participants al TastaFira una àmplia varietat de vins negres, blancs, rosats i vins de licor de diferent bodegues, cellers i cooperatius de les comarques que abasta aquesta Denominació d’Origen. Vermuts Miró, empresa reusenca dedicada a la fabricació d’aquest producte i present a una trentena de països, oferirà als assistents al seu tast fins a quatre vermuts diferents: el roig, el blanc, el reserva i el Miró &Paco Pérez Fusión. Per la seva part, el Panell de Tast Oficial d’Oli de Catalunya, que depèn de la Generalitat de Catalunya, realitzarà un tast d’iniciació als olis d’oliva per aprendre a diferenciar aquells olis que es compren habitualment i determinar quins usos se’ls poden donar.

    Cada tast del TastaFira es farà a la segona planta de La Fira Centre Comercial de 12 a 13 hores, serà gratuït i hi haurà 10 places per a cadascuna d’elles. Els interessats en apuntar-se al TastaFira únicament han de fer la seva inscripció a la web www.lafiracentrecomercial.com o a les xarxes socials de La Fira, Centre Comercial que gestiona Merlin Properties.