La Festa Major de Sant Pere de Reus presenta programació i cartell

  El grup de música Búhos, els Catarres i Ana Belén seran algunes de les actuacions musicals

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  El dissenyador del cartell, Joan Dalmau, i la regidora de cultura en funcions, Montserrat Caelles. Foto: Laura V-M

  La regidora de Cultura en funcions, Montserrat Caelles, ha presentat la programació de la Festa Major de Sant Pere de Reus 2019. Més de 200 actes formaran part d’aquesta celebració que enguany presenta novetats, com la incorporació dels concerts del Festival d’Estiu FAR, la programació de Corpus o la celebració dels 10 anys del Ball de Dames i Vells. En aquest Sant Pere es consolida i amplia un dels moments àlgids de la celebració, l’acte La Nit de Fer l’Índiu, amb els Nanos de Reus com a convidats amb motiu dels 50 anys de la seva creació.

  El tret de sortida serà el dia 24 amb el tradicional Pregó, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament a les 20.00 h, i que anirà a càrrec de l’expresident de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

  La música serà una de les protagonistes indiscutibles, ja que a més dels concerts de les Barraques 2019, hi haurà dues nits més de grans concerts. Per un costat, el dissabte 15 de juny a la plaça de la Llibertat, amb les actuacions gratuïtes de Búhos i d’Els Catarres, i per l’altre, el dia 30 de juny, amb un concert de gran format a la plaça d’Anton Borrell, amb Ana Belén.

  El Cartell

  El cartell ha estat realitzat pel dissenyador reusenc, Joan Dalmau. El qual ha assenyalat que: “Si penso en Sant Pere i em poso a recordar sempre em venen al cap les explosions de la Tronada. Recordo prémer el cap contra les cames de la meva mare quan era petit i em feien por. Sant Pere és llum perquè arriba l’estiu, foc i pólvora de la Tronada. Per això en el cartell he volgut donar tot el protagonisme a la Tronada amb una gran explosió i també al cel blau de l’estiu. He volgut fer un cartell senzill i cridaner, que capti la mirada de la gent”.
  Com en altres edicions de la festa major, també tindran protagonisme els concerts vermut que es faran al jardí de la Casa Rull.