La festa Loca FM d’aquest dissabte, un dels plats forts de les festes de Sant Pere i Sant Pau

    Amb entrada gratuïta, aquesta festa engrescarà el barri de Sant Pere i Sant Pau la nit de dissabte

    Els millors dj’s de Loca FM actuaran de manera gratuïta aquest dissabte per a la nit al barri de Sant Pere i Sant Pau, que acollirà el gran festival Open Air Loca FM. L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Rambla de Sant Pere i Sant Pau, començarà a les 23.55 de la nit i s’allargarà fins les 05.00 hores. Aquest gran espectacle serà el plat fort de les festes del barri de Sant Pere i Sant Pau, que comencen aquest divendres i duraran fins al dia de Sant Pere, el 29 de juny.

    Aquest gran espectacle reunirà els millors dj’s de Loca FM Catalunya al complet: Aaron Coello, Ricky FR i Xavi Huguet faran ballar a tot el barri de Sant Pere i Sant Pau amb la seva espectacular música. L’esdeveniment comptarà amb 40.000 watts d’il·luminació, regals de la marca Loca FM per a tothom, videoprojeccions, animació amb “Loca Dancers”, servei de barra durant tota la nit a preus reduïts, equip de vídeo i fotografia i food truck. L’esdeveniment està organitzat per Loca FM i per l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau i els patrocinadors oficials són: Estrella Damm, Bermar, Food Truck, El Informador de Tarragona, Toi Toi i Proconser Seguretat.

    A partir d’aquest divendres Sant Pere i Sant Pau estarà immers en unes festes que inclouran una actuació castellera, un sopar de germanor, un pregó de festes, una concentració de motoristes i un tobogan gegant entre molts d’altres.