La Diputació ofereix ‘Concerts al terrat del carrer del Vent’ a Reus

  Els dies 8, 14 i 21 de juny la música s’enfila al terrat de l’edifici del carrer del Vent de Reus, seu de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de la Diputació

  Música clàssica en directe a un escenari singular, un terrat, a càrrec de professors i professores dels tres Conservatoris de Música de la Diputació. Aquesta és la proposta cultural que el cicle Concerts al Terrat del carrer del Vent ofereix aquest mes de juny, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana. El terrat que acollirà un total de tres concerts oberts al públic es troba a la seu de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de la Diputació a Reus, al número 6 del carrer del Vent. Es tracta d’un magnífic edifici que obre per aquest esdeveniment musical i artístic un espai a l’aire lliure, per convertir-lo en un escenari únic.

  Els concerts tindran lloc els dies 8, 14 i 21 de juny i seran gratuïts, amb invitació. A la localització d’aquest escenari dels concerts s’hi afegeix l’entorn, amb un paisatge urbà en què destaca la Prioral de Sant Pere, així com l’escenografia expressament creada per aquest esdeveniment, que ha anat a càrrec de l’Escola d’Art i Disseny a Reus. Tots els concerts tenen caràcter gratuït i començaran a les 21h.

  Donat l’aforament limitat de l’espai, amb un màxim de 65 places, el públic assistent haurà de recollir prèviament les invitacions al Palau Bofarull (carrer Llovera 15, de Reus) des de dos dies abans i fins les 13 h del mateix dia de cada concert. No es fa reserva prèvia.

  El programa musical del cicle preveu un primer concert, dijous, 8 de juny, a càrrec de professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona per amb Alba Rosa Forasté, soprano i Jordi Soler, pianista, interpretant obres de Paolo Tosti, Dvorák i Lehár entre d’altres.

  Professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa seran els encarregats d’oferir el segon concert, dimecres 14 de juny, i interpretaran obres de Mozart, Stravinskiy i Bennet. Els intèrprets seran Ricardo Forner, clarinet; Inés Reguero, piano; Albert Rodríguez, violí i David Matheu, viola.

  El darrer concert tindrà lloc dimecres, 21 de juny, amb les interpretacions del quartet de corda integrat pels professors i intèrprets de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus: Maurici Dalmau, violí; Francesc Puche, violí; Jorge Echeverri, violoncel i Mario Lisarde, contrabaix.