La Diputació de Tarragona organitza un concert solidari per a fins socials

  L’acte, organitzat pel Club Rotary Tarragona, tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona i la recaptació es destinarà a set entitats amb finalitats socials

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona oferiran aquest diumenge, 12 de març, un concert solidari destinat a recaptar fons per a un total de set entitats amb finalitats socials. El concert començarà a les 18 hores a l’auditori August del Palau de Congressos de Tarragona. La iniciativa benèfica, està organitzada pel Club Rotary Tarragona amb la col·laboració de la Diputació.

  Les entitats a les quals es destinarà la recaptació del concert són el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, l’Associació La Muralla, la Fundació Bona nit, Matres Mundi, Associació Parkinson de Tarragona, Fundación El sueño de la campana, i els Pares Rogacionistes.

  Les entrades/donatiu es poden comprar anticipadament a les oficines del Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta per un preu de 10 euros. Les persones que vulguin col·laborar amb la causa però no puguin assistir a l’esdeveniment poden comprar la seva entrada donatiu de fila 0.

  El concert comptarà amb dues parts. Durant la primera, les dues formacions interpretaran diverses obres pers separat. Posteriorment, les bandes de Grau Professional de Tortosa i Tarragona actuaran conjuntament amb un repertori que han assajat i preparat expressament per aquest esdeveniment i que inclou obres de Jan Van Der Roost, Ernest Gold i Joseph Compello.