La dansa, protagonista a la plaça Llibertat

    La gala de dansa a les 21:00 h al Teatre Fortuny tancarà aquesta intensa jornada

    El conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, acompanyat per l’alcalde, Carles Pellicer, i altres representants institucionals i de les escoles de dansa, ha presidit la lectura d’un manifest a la plaça de la Llibertat en motiu del Dia Internacional de la Dansa, un acte organitzat per l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona. Aquest esdeveniment es commemora a Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 durant tota la jornada d’aquest dissabte 29 d’abril, amb la plaça de la Llibertat i el Teatre Fortuny com a escenaris principals d’aquesta celebració. La gala de dansa a les 21:00 h al Teatre Fortuny tancarà aquesta intensa jornada d’activitats incloses a la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

    El ball flamenc ha protagonitzat aquest dissabte la sessió “Cultura flamenca a Catalunya” a la plaça de la Llibertat entre les 12:00 i les 14:00 h. Es tracta d’un acte proposat per les entitats Grupo Flamenco Buen Color i Grupo Rociero Mezcla de Raíces en el marc de la programació de la Capital de la Cultura Catalana. Aquestes entitats han ofert una mostra de diferents estils i passos que caracteritzen la dansa flamenca.

    Per la seva part, l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona ha organitzat durant tota la tarda activitats a l’entorn de la dansa a la plaça de la Llibertat i ofereix un any més la gala de dansa al Teatre Fortuny a partir de les 21:00 h.