La Comissió Europea renova la subvenció a la Paeria per oferir el Servei Europe Direct

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  La Comissió Europea renova la subvenció a la Paeria per oferir el Servei Europe Direct. AJUNTAMENT DE LLEIDA

  La Comissió Europea ha tornat a concedir a l’Ajuntament de Lleida una subvenció per valor de 29.070 euros per continuar donant suport a la tasca del punt d’informació Europe Direct Lleida durant el 2020, d’acord amb el pla triennal aprovat per la Comissió Europea el 2018.

  L’Ajuntament de Lleida, que realitza aquesta tasca a través del centre d’informació Europe Direct des del 2009, es consolida d’aquesta manera com un dels tres punts informatius que desenvoluparan aquest servei a Catalunya fins el desembre de 2020. Els altres Europe Direct a Catalunya són a Tarragona (Ajuntament) i a Girona (Universitat)

  L’Europe Direct Lleida, situat al carrer Major 31 bis i obert al públic per a consultes sobre la UE (dins les dependències de Turisme de Lleida), continuarà formant part de la xarxa de la Comissió Europea especialitzada en dades i continguts sobre la UE adreçada a la ciutadania de tots els països membres.

  Com a membre d’aquesta xarxa Europe Direct ofereix:

  -Informació general sobre les institucions, la legislació, les polítiques, els programes i les possibilitats de finançament de la UE.

  -Informació i assessorament sobre oportunitats de mobilitat juvenil a altres països d’Europa (programes de pràctiques, voluntariat o cerca de treball a l’estranger)

  -Organització d’activitats d’informació i divulgació sobre les polítiques i prioritats de la UE al territori, entre les quals destaquen les xerrades “Europa a l’abast” en centres de secundària, conferències, debats, exposicions, cicles de cinema europeu, entre altres.

  -Informació als usuaris sobre on adreçar-se per a resoldre qüestions específiques de les polítiques de la Unió Europea.

  Enllaç a la pàgina web: http://europedirect.paeria.cat/

  Enllaç a les xarxes socials (Facebook i twitter): EDLLEIDA / @EDlleida