La cavalcada de Reis d’Andorra la Vella recorrerà Meritxell

Durant el recorregut no es llançaran caramels ni hi haurà la recepció de Ses Majestats als infants a causa de la situació sanitària

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Andorra la Vella tindrà cavalcada dels Reis d’Orient. La desfilada de ses Majestats tindrà lloc per l’avinguda Meritxell i estarà acompanyada per tres espectacles itinerants. Vista la situació sanitària, s’ha optat per suspendre la recepció als infants i durant el recorregut per tot l’eix comercial no es llançaran caramels.

La capital ha desvelat quin serà el format de la cavalcada, després que la que s’havia de fer conjuntament amb la Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany quedés descartada per l’agreujament de la crisi del coronavirus. Així, les carrosses dels Reis sortiran des de la cruïlla amb Bonaventura Riberaygua -l’antiga seu d’Andorra Telecom- i pujaran cap a la plaça Príncep Benlloch. En acabar, ses Majestats s’adreçaran als infants des del balcó del comú.

L’hora d’inici de la cavalcada serà les sis de la tarda. Hi haurà quatre carrosses: les de Melcior, Gaspar i Baltasar, més la del patge reial. A més, els acompanyaran tres espectacles itinerants de gran format. Des del comú s’ha indicat que aniran “en la línia dels oferts durant les darreres setmanes en el marc del Poblet de Nadal”.

Així, la companyia Mademoiselle Paillette desfilarà amb xanquers, actors i malabaristes que ompliran de llum, color i música la cavalcada. A més, una gran batucada obrirà la desfilada per anunciar l’arribada de Ses Majestats, que després de saludar els infants i les seves famílies enfilats a les seves carrosses al llarg de l’eix comercial seran rebuts pels cònsols, Conxita Marsol i David Astrié, a l’entrada del comú d’Andorra la Vella.

Melcior, Gaspar i Baltasar finalitzaran l’estada a la parròquia adreçant des del balcó de Casa Comuna una salutació i un parlament als assistents. Aquest any, davant la situació sanitària, s’ha optat per no llençar caramels durant la cavalcada i tampoc es durà a terme la tradicional recepció dels Reis per rebre en mà les cartes dels infants.

Tot i això, sí que es mantindrà en funcionament l’Oficina de Correus Màgica de la plaça Guillemó. Aquesta estarà oberta cada tarda entre les 17.30 i les 20 hores fins al mateix 5 de gener, segons informa el diari digital Altaveu.