La Carrossa ASR guanya el reconeixement a la Millor Carrossa del Carnaval de Torredembarra

  Torredembarra ha acollit, un any més, un multitudinari Carnaval. Enguany, a més, amb un seguit de novetats destacades que han fet una celebració més lluïda i divertida. La primera de les novetats va ser el mateix Dijous Gras, afegint la passada del Drac Capsigrany, junt amb La Figa Te Fai, per acompanyar l’Arrivo de Sa Majestat Carnestoltes.
  Dissabte al matí va ser el torn de la 16a edició del Concurs de Mascotes disfressades, amb 9 mascotes a concurs. Els tres primers premis van ser per al Chester, la Gina i la Petita. Tot seguit es va celebrar el Carnaval Infantil amb el lluïment de disfresses infantils a la plaça del Castell acompanyat d’un espectacle musical d’animació, que va omplir de disfresses i de color la plaça. A més, es va incorporar un nou acte: la Festa Jove el divendres de Carnaval, amb atraccions i música a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

  Enguany, a més, destaquen algunes novetats que fan referència a la celebració dels principals actes: la Gran Rua de dissabte, en què les carrosses van fer el lluïment continu ja que enguany el jurat estava repartit al llarg de tot el recorregut, mentre que per a les comparses es va preveure que disposessin de música per al seu lluïment a la pl. Mn. Joaquim Boronat, que també va ser el final del recorregut; la Rua de diumenge, amb sortida des de l’entrada del port, i la Batalla de confeti, que es va traslladar íntegrament al passeig de la Sort.

  Després del dinar d’ahir, la Regidoria de Cultura va fer públic els Reconeixements del jurat, format en aquesta ocasió per: David Oliete, fotògraf; Carles Carrasco, actor musical i cantant; Àngels Cantos, tallerista; Lourdes Sánchez, professora de maquillatge i Laura Vives, periodista. Els resultats són els següents:

  Reconeixement a la millor disfressa feta a mà:

  1r.  Los Tintineadores

  2n. Brillantina

  3r.  La Cucanya

  Reconeixement a la millor coreografia:

  1r.   EKSI

  2n.  Colla Ferralla

  3r.   ASR

  Reconeixement a la idea més original:

  1r.  Spaindereta

  2n. Amics de la Nou

  3r.  Brillantina

  Reconeixement al millor maquillatge:

  1r.  Els Salats

  2n. Colla Ferralla

  3r.  Karallots del Vendrell

  Reconeixement al tema més satíric:

  1r.  Spaindereta

  2n. La Cucanya

  3r.  Colla Ferralla

  Reconeixement a la millor carrossa:

  1r. ASR

  2n. Els Salats

  3r. EKSI