La campanya “Menja i guanya!” tanca amb 1.600 consumicions a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

  Amb una despesa de 20 euros com a mínim, que van poder participar en els sortejos organitzats per la Regidoria de Turisme

  Gairebé 1.600 tiquets, corresponents a consumicions de 20 euros com a mínim als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és el total de tiquets que han participat en els tres sortejos organitzats per la Regidoria de Turisme, dins de la campanya promocional Menja i guanya!.

  En el marc d’aquesta campanya, recordem, s’han sortejat premis entre els clients que han consumit 20 euros com a mínim a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En concret, una tablet, entre els 348 tiquets reunits el mes de febrer; una televisió, entre els 775 tiquets aplegats el mes de març; i una escapada per a dues persones entre els 463 tiquets recollits el mes d’abril.

  Enguany, com a novetat, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), també es va sortejar cada mes un val de 30 euros, per utilitzar en qualsevol establiment membre d’aquesta entitat fins al 30 de juny.

  Els guanyadors del darrer sorteig, que com la resta de sortejos es va realitzar a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, van ser Susana Andrades, que va aconseguir l’escapada per a dues persones; i Isabel Andreu, que va fer-se amb un dels vals de 30 euros de l’ARH. La regidora de Turisme, Elidia López; i el president de l’Associació de Restauració i Hoteleria, Jordi Orriols, van lliurar-los els obsequis dilluns passat, 14 de maig.

  Davant aquestes xifres de participació, la regidora de Turisme, Elidia López, ha fet un balanç positiu de la campanya Menja i guanya!, que va posar en marxa per promoure el consum als establiments de restauració del municipi, i ha anunciat que té previst organitzar-ne una nova edició l’any vinent. «Creiem que iniciatives com aquesta i com les dues jornades gastronòmiques que organitzem al municipi – les d’interior i les de la tonyina- poden servir per augmentar l’activitat econòmica durant la temporada baixa, premiar els clients que consumeixen als bars i restaurants del municipi i, en definitiva, atreure els ciutadans i visitants als establiments de restauració locals”, ha argumentat la mateixa regidora.