La Cambra de Reus tindrà nou president a principis de juny de 2019

  La Generalitat va anunciar ahir, dimarts 18 de novembre, que les eleccions a les cambres catalanes es realitzaran entre el 2 i el 8 de maig

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Les eleccions a les cambres de comerç catalanes es realitzaran entre el 2 i el 8 de maig, tal com va anunciar la Generalitat aquest dimarts 18 de novembre. Això significa, doncs, que la Cambra de Reus, després de molts ajornaments, tindrà nou president cap a principis de juny. Així ho ha confirmat l’actual president de l’ens local, Isaac Sanromà, aquest dimecres 19 de novembre, durant el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa. Com ja és públicament conegut, Sanromà no es tornarà a presentar a les següents eleccions, fet que ha reiterat de nou, ja que considera que s’ha de donar pas a “noves idees”.

  “Per responsabilitat, he de fer un pas al costat”, ha manifestat el president de la Cambra de Reus, a la qual cosa ha afegit que és moment de donar pas a “noves idees”. Precisament, aquest dimarts 18 de novembre, la Generalitat anunciava la data de les eleccions a les cambres catalanes que porten com a novetat el vot electrònic. D’aquesta manera, les empreses podran votar telemàticament del 2 al 7 de maig i presencialment, a les cambres corresponents, el 8 de maig. Les candidatures s’hauran de presentar oficialment entre el 12 i el 25 de febrer. En aquest sentit, Sanromà ha destacat que, tot i que no s’ha realitzat aquesta presentació oficial, “és públic i notori que hi ha dos candidats” -la de Jordi Just i la d’Àgata Girbes-.

  Sanromà agraeix el suport de l’empresariat

  Tot i que encara li queden gairebé 5 mesos de treball per endavant, la compareixença de Sanromà aquest dimecres 19 de novembre ha tingut un to de comiat. En aquesta línia, l’encara president de la Cambra de Reus ha presumit del suport que el sector empresarial li ha brindat durant els seus mandats, fet que també ha agraït. D’altra banda, Sanromà ha manifestat que com a president de l’ens no recolzarà cap candidatura, tot i que ha assegurat que “des del comitè executiu vetllarem perquè, guanyi qui guanyi, hi hagi un traspàs de poders responsable”.