La Cambra de Reus inicia a Falset els contactes amb els Consells Comarcals per crear oficines descentralitzades

  El Consell Comarcal del Priorat es mostra receptiu a la proposta de la Cambra “per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca”

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Apropar els serveis de la Cambra de Comerç de Reus a les empreses de tota la seva demarcació (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta). Aquest és un dels objectius prioritaris de l’ens cameral en la nova etapa iniciada el passat mes de maig. Un objectiu en el que la Cambra vol comptar amb els Consells Comarcals per tal que acullin físicament oficines descentralitzades de la Cambra des de les quals els professionals de l’ens podran atendre les necessitats dels empresaris i oferir els serveis camerals sense que s’hagin de desplaçar a Reus.

  El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha començat avui al Priorat la ronda de visites als Consells Comarcals per explicar el projecte. El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, el conseller d’Empresa, Lluís de l’Arca, el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep M. Coll, i el gerent Joan F. Reig, han vist la proposta amb bons ulls “per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca”.

  Per la seva banda, Just ha reiterat que “la raó de ser d’aquest mandat a la Cambra és fer arribar a tot el territori la nostra feina en favor de la competitivitat de les empreses, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació, l’orientació als emprenedors, entre d’altres serveis”. La proposta que avui ha presentat la Cambra de Reus al Priorat es traslladarà en les properes setmanes als Consells Comarcals de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

  Aprofitant la visita a la comarca del Priorat, el president de la Cambra va mantenir contactes amb els representants de la DOQ Priorat i la DO Montsant, així com de diverses empreses d’aquesta comarca amb l’objectiu de “conèixer de primera mà les seves impressions i inquietuds per anar afinant en tot allò que els puguem ajudar des de la Cambra als sectors econòmics del territori”.