La Brigada Municipal rebaixa voreres per eliminar les barreres arquitectòniques

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Brigada Municipal està treballant aquests dies en diferents carrers de Tarragona per eliminar barreres arquitectòniques. Concretament, ha rebaixat les voreres del Vial Bryant, davant les escales que uneixen el Passeig de les Palmeres amb aquest vial. Es tracta d’una via molt utilitzada perquè és un dels accessos al Parc de l’Amfiteatre. Així mateix, també ha rebaixat una de les voreres d’accés a la Via de l’Imperi sortint del Parc Saavedra. Abans de l’estiu també es van fer actuacions al carrer 27, a Bonavista, així com diferents voreres d’Icomar.

    “L’objectiu és per fer la ciutat més accessible, sobretot per les persones amb mobilitat reduïda. Progressivament anirem rebaixant les voreres que encara mantinguin alçada”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

    L’eliminació de barreres arquitectòniques també arriba a Bonavista. El conseller d’Espais Públics s’ha reunit aquesta setmana amb l’Associació Respira i Viu, un grup obert de persones que pateixen diversitat funcional i que reclamen el seu dret a gaudir de les mateixes oportunitats d’accessibilitat. José Luis Martín es va comprometre amb l’entitat a rebaixar cinc voreres del barri. En concret són el carrer 26, cantonada amb el carrer 7; el carrer 7 cantonada amb 26; el carrer 22 cantonada amb el 14; el carrer 22 cantonada amb el carrer 13 i el 2, és a dir, davant el parc infantil del barri.