La Bisbal signa un conveni de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” per un import de 1.450 euros

    Aquest import es destinarà a projectes socials adreçats a adolescents en situació de risc, famílies econòmicament desafavorides i al col·lectiu de la gent gran

    Imatge de la signatura d'aquest conveni. (Cedida)

    El passat dimecres 7 de novembre, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l’Obra Social “la Caixa”, han signat un conveni de col·laboració per ajudar a fer front als projectes socials que té implementats l’Ajuntament al municipi.

    L’Obra Social “la Caixa” destina 1.450€ als projectes socials que du a terme l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Amb aquest import, les Regidories de Gent Gran, Benestar Social, Ensenyament i Joventut duran a terme diverses iniciatives que persegueixen fomentar l’acompanyament socioeducatiu dels adolescents que es troben en situació de risc, ampliar els serveis de lleure adreçats a la gent gran i ajudar les famílies econòmicament desafavorides. Tot i que l’Ajuntament de la Bisbal assumeix els costos econòmics i de personal d’aquests serveis i iniciatives, compta amb el suport econòmic de l’Obra Social “la Caixa” per poder-los reforçar i implementar.