La Bisbal ha aprovat el protocol d’ús dels columbaris del Cementiri Municipal

  Contempla un seguit de normes d’ús i normes estètiques

  La Junta de Govern Local ha aprovat el protocol d’ús dels columbaris del Cementiri Municipal de la Bisbal del Penedès aquest dilluns 10 de desembre. Es tracta d’un protocol que contempla normes d’ús i normes estètiques amb l’objectiu de mantenir la uniformitat d’aquest conjunt funerari. Els punts aprovats són els següents:

  1. Cada moviment d’obrir o tancar el columbari l’ha de fer, obligatòriament, la funerària encarregada del Cementiri Municipal de la Bisbal del Penedès.
  2. Es poden posar i treure del columbari, tantes vegades com es vulgui, les urnes cineràries, sempre complint el punt primer d’aquestes normes. La capacitat màxima del columbari són 4 urnes cineràries.
  3. No es pot canviar el marbre existent per cap altre ni fer-li cap mena de variació.
  4. No es pot fer cap tipus d’inscripció al marbre.
  5. Les inscripcions es faran en una placa d’acer inoxidable amb les següents mides: 20 cm d’amplada per 10 cm d’alçada. Es podran posar un màxim de 4 plaques.
  6. Les flors es posaran únicament al gerro que té incorporat el columbari, no podent ocupar cap altre espai del columbari ni de la paret general de columbaris.

  Aquest protocol, proposat des de la Regidoria de Sanitat, es publicarà a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i s’entregarà a aquelles persones que adquireixin un columbari.