La Bisbal del Penedès continua apostant pel Cicle Gaudí de cinema català

  Cada mes es projecta una pel•lícula al Centre Municipal de Cultura i els beneficis obtinguts de la taquilla es destinen a una entitat del municipi

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continuarà projectant les pel·lícules del Cicle Gaudí durant l’any 2019. El municipi es va adherir al circuit de cinema català del Cicle Gaudí l’any 2017 i, des d’aleshores s’han projectat una vintena de llargmetratges a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura, entre ells ‘Un monstruo viene a verme’, ‘La llamada’, ‘Estiu 1993’ o ‘Pau, la força d’un silenci’.

  La Regidora de Cultura, Judit Vidal, explica que “la Bisbal del Penedès ja fa molts anys que no té sala de cinema i hi ha molts veïns del municipi que, si s’haguessin de desplaçar, no anirien al cinema. Aquest cicle ens permet portar a la Bisbal pel·lícules atractives i recents i oferir-les als veïns del municipi a un preu econòmic”. Segons Vidal, aquesta iniciativa, “a més de suposar una ampliació de les propostes culturals i d’oci del municipi, ens permet ajudar les entitats, ja que cada mes gestiona la taquilla una entitat del municipi que, a canvi de vendre les entrades, pot quedar-se amb tota la recaptació”. A més, “potenciem la lectura de forma indirecta, ja que oferim un descompte d’un euro i mig amb el carnet de la Biblioteca pública”.

  El proper diumenge 30 de desembre a les 18h es projectarà la pel·lícula ‘Les distàncies’ d’Elena Trapé i, en aquest cas, el benefici obtingut de la venda d’entrades es destinarà a l’Associació de dones la Roca Foradada.

  Les properes projeccions previstes són:

  -Gener: ‘El fotógrafo de Mauthausen’, dirigida per Marta Targarona

  -Febrer: ‘Petra’, dirigida per Jaime Rosales

  -Març: ‘Entre dos aguas’, dirigida per Isaki Lacuesta (Concha de Oro al Festival de San Sebastián)

  El preu general de l’entrada per veure les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5€ i el preu amb el carnet de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès és de 3€. Per a més informació sobre el Cicle Gaudí i les pel·lícules programades o per consultar altres descomptes podeu entrar a www.ciclegaudi.cat