La Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell reobre les sales de lectura a partir de dijous amb cita prèvia

  Amb 50% de l’aforament permès a les sales de lectura per mantenir les distàncies entre usuaris

  La Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell tornarà a recuperar una certa normalitat a partir d’aquest dijous 9 de juliol amb la reobertura de les sales de lectura, sala infantil i àrees d’ordinadors. Aquest és un pas més en el retorn a la normalitat que es va iniciar el passat 1 de juny amb el restabliment del servei de préstec i devolució de documents de forma presencial després de dos mesos i mig de tancament per la pandèmia.

  La Regidoria de Cultura s’ha preparat seguint totes les pautes del pla sectorial d’activitats de biblioteques per poder complir tots els protocols d’higiene i seguretat establerts. L’aforament de les sales de lectura i de la sala infantil serà del 50% per mantenir la distància de metre i mig de seguretat entre usuaris a cada taula i serà obligatori l’ús de la mascareta. L’espai habilitat per a la consulta en ordinadors també passarà de quatre a dos ordinadors per poder mantenir la distància de seguretat.

  A més, serà necessari concertar cita prèvia i s’haurà de fer mitjançant el telèfon (973 500 428) o el correu electrònic (biblioteca@tarrega.cat

  Reducció del període de quarantena del prèstec

  Una de les novetats més significatives és que es redueix el període de quarentena a l’hora d’oferir el servei de préstec de llibres i DVD, que passa dels 14 dies a les 48 hores. L’únic servei que, de moment, no es podrà oferir és el de la consulta de premsa diària, ja que s’ha de garantir el període de 48 hores entre usuari i usuari.

  Els horaris d’estiu de la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell són els següents:

  Dilluns, de 9 a 14h.

  Dimarts, de 15:30 a 20h.

  Dimecres, de 9 a 14h.

  Dijous, de 9h a 14h. i de 15:30 a 20h.

  Divendres, de 9h a 14h.