La 8a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra rep 5.000 visitants

  La Fira de la Cervesa Artesanaés un element dinamitzador del nucli antic en la vessant econòmica, lúdica i turística

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  La 8a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ha rebut uns 5.000 visitants durant els tres dies de celebració (13, 14 i 15 d’octubre), una xifra de participació molt bona que ha estat molt ben rebuda per l’organització i pels productors participants.
  En aquest sentit, s’han valorat molt positivament les novetats d’aquesta edició: participació dels food trucks (que van exhaurir existències) i la paella popular (que va repartir 267 racions). Altres activitats com la xerrada sobre l’evolució de l’empresa cervesera a l’Estat espanyol des del 1800 fins a l’actualitat va comptar amb l’assistència d’unes quaranta persones i la cata de cerveses 80. Però, sobretot, cal destacar que entre tots els productors que van participar a la fira van vendre un total de 4.200 litres de cervesa artesana.
  L’organització de la Fira (regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra) ha ressaltat la importància d’apostar per aquest esdeveniment ja que es tracta d’una activitat singular, és a dir que no es du a terme a totes les poblacions i que es du a terme en una època de l’any que permet diversificar l’oferta més enllà de l’estiu. Tot plegat, fa que la Fira de la Cervesa Artesana sigui també un element dinamitzador del nucli antic en la vessant econòmica, lúdica i turística.
  Els productors que han participat a la fira són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra), Espina de Ferro (l’Anoia), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Seelen (Vensilló de la Llitera) – Osca), Cereberus (Artès), La Nou, La vella caravana (Menàrguens), Hope (Sant Sadurní d’Anoia) i La segarreta (Santa Coloma de Queralt)