La 3a edició del Mediterranean Tourism Meeting es farà a Tarragona

  Se celebrarà el dilluns 22 de maig al Tinglado 1

  El dilluns vinent, 22 de maig, Tarragona acollirà per primera vegada el Mediterranean Tourism Meeting, un congrés que té per objectiu analitzar els nous reptes i oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada i l’àrea Mediterrània. Anteriorment s’ha produït a Salou i Sitges.

  La diferència principal amb les dues edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés, sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking posterior.

  El Mediterranean Tourism Meeting es desenvoluparà en tres blocs: el primer estarà relacionat amb Smart Destinations; el segon tindrà a veure amb l’enoturisme i el món del vi; i un tercer bloc sobre gastronomia de qualitat, com a factor diferencial d’un turisme que busca l’excel·lència.

  Segons la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, la trobada “reunirà a tots els agents del sector turístic de la província i serà una bona oportunitat per establir aliances al territori, posar en contacte el sector públic i el sector privat i continuar treballant perquè Tarragona assumeixi un lideratge com a destinació turística de qualitat que, a més del patrimoni, compta amb dos grans valors com són la gastronomia i l’enologia”.

  La jornada està coorganitzada per Bamboo i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, amb la col·laboració del Port, la Universitat Rovira i Virgili i diverses entitats privades. Compta amb la participació d’experts com Josep Ejarque –assessor de Turisme per a les Nacions Unides-, Daniela Freund –vicedegana de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull-, Eduard Xatruch –xef dels restaurants Compartir i Disfrutar-, Meritxell Falgueras –periodista i sommelier- i Ivana Miño –presentadora, actriu i experta en gastronomia-, entre d’altres.