La 25a Gala del Tennis Lleidatà aplega 270 esportistes

  L'alcalde Àngel Ros assenyala el tennis com el gran aparador de Lleida

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’alcalde Àngel Ros ha assenyalat el tenis com el gran aparador de Lleida al món pels èxits aconseguits per esportistes i entitats. El paer en cap ha fet aquestes manifestacions en el decurs de la Gala del Tennis Lleidatà que es va celebrar ahir al vespre a la Llotja i que va aplegar 270 esportistes.

  La trobada, a la qual van assistir el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, a més de la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, i el regidor Paco Cerdà, va servir per lliurar els premis als campions provincials de la passada temporada.

  Ros ha manifestat que el tenis lleidatà és l’esport que millor ha representat Lleida arreu del món i ha anunciat que la Paeria, que fins ara ha estat donant suport els esportistes d’elit, a través del programa Sport&Emotion, perquè els seus èxits eren la millor manera de promocionar la ciutat allà on competien, ha obert una nova línia d’esponsorització, enfocada a patrocinar a les promeses de futur. Una línia que havien començat precisament amb les germanes Ares i Aran Teixidó, becades a la Federació catalana de Tennis.

  El Palau de Congressos La Llotja ha tornat a acollir la 25a gala del tennis lleidatà. La diada va reunir 270 esportistes de totes les edats en una vetllada plena de premis i sorpreses, i va comptar amb l’actuació de Quim Masferrer, el “Foraster” de TV3.

  Durant la gala, a més de guardonar els i les millors tenistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), també es va retre un reconeixement a la Selecció Lleidatana, el projecte pioner apadrinat per Albert Costa, i es van atorgar diferents premis especials, entre els quals destaca els que van rebre diverses famílies (germans, pare-fills…) que enguany han disputat el Màster Provincial.