Junts per Tarragona sol·licita la instal·lació de lavabos públics fixes i temporals a la ciutat

  “Un dels principals actes incívics que pateix la ciutat són els orins als carrers i a les façanes, una situació que s’agreuja durant les festes, quan el nombre de serveis higiènics és insuficient”, ha manifestat Nadal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge d’arxiu de lavabos públics. Foto: Cedida

  l portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha sol·licitat aquest dilluns a l’equip de govern la instal·lació de lavabos públics a la ciutat. “Es tracta d’un servei bàsic que és imprescindible tant durant festes i esdeveniments com durant tot l’any”, ha manifestat Nadal, que reclama que, amb un estudi previ, “s’instal·lin lavabos públics fixes aprofitant locals en desús i que s’incrementin el nombre de serveis portàtils durant les festes i esdeveniments que concentren un gran volum de població al carrer”.

  “Un dels principals actes incívics que pateix la ciutat són els orins als carrers i a les façanes, una situació que s’agreuja durant les festes, quan el nombre de serveis higiènics és insuficient”, ha manifestat Nadal, que també ha assenyalat “la necessitat d’instal·lar lavabos públics fixes durant tot l’any, tant per a la ciutadania com pels visitants”. “Es tracta d’un servei públic habitual existent a nombroses ciutats”, ha recordat.

  El Grup Municipal de Junts per Tarragona ha registrat aquest dilluns una solitud a l’àrea d’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona sol·licitant la instal·lació de lavabos públics fixes i l’increment del nombre de serveis higiènics provisionals durant les festes i/o esdeveniments al carrer. En la mateixa sol·licitud, Junts per Tarragona també ha destacat la necessitat que s’asseguri el manteniment i la neteja d’aquests serveis públics, així com tenir en compte les necessitats de persones amb mobilitat reduïda, gent gran i nadons.