Junts per Lleida dona el tret de sortida de la campanya electoral

    Una seixantena de persones participen en un esmorzar-debat per compartir detalls sobre els objectius de les properes municipals

    Junts per Lleida ha donat aquest matí el tret de sortida als preparatius de la campanya electoral de les eleccions municipals amb un esmorzar-debat amb una seixantena d’associats i simpatitzants que volen participar en la feina de fer arribar el missatge de canvi durant les properes dotze setmanes. El candidat a l’alcaldia de Lleida, Toni Postius, ha demanat la màxima implicació de tothom per fer possible el relleu a la Paeria després de quaranta anys de governs socialistes.

    Postius s’ha dirigit als assistents demanant-los que facin de prescriptors de la seva candidatura a la ciutat i els ha recordat que a les eleccions de 2015 “només va anar de 80 vots que el tripartit del 155 pogués sumar”. En aquest sentit, ha posat l’accent en la importància d’aconseguir “fer pujar la participació, que a les anteriors eleccions municipals es va quedar en poc més del 50% del cens”. “Hem d’explicar que nosaltres representem el canvi a una dinàmica de quatre dècades amb el mateix color a l’ajuntament, que el nostre projecte defineix una Lleida capital que no s’oblida de les coses quotidianes, com la neteja, la seguretat o la bona il·luminació dels carrers, i que nosaltres som la llista dels presidents Puigdemont i Torra”.

    Durant la trobada s’ha convidat als assistents a formar part de l’equip que ha de fer que la campanya electoral sigui un èxit. La candidatura de Junts per Lleida disposarà d’un important contingent de voluntaris per fer arribar els diferents punts del programa electoral al conjunt de la ciutadania.