Jugadors d’hoquei del Reus Deportiu, entre els guardonats dels Premis Gaudí Gresol

  Més de 400 persones assisteixen a la gala que enguany arriba ala seva onzena edició plenament consolidada

  La Fundació Gaudí Gresol ha lliurat aquest vespre els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que enguany han arribat a la seva onzena edició. La Gala, que s’ha celebrat a Tecnoparc de firaReus ha estat conduïda per la l’actriu i presentadora, Ivana Miño, i hacomptat amb el suport de l’Ajuntament de Reus igual que en les darreres edicions. Els Premis Gaudí Gresol estan ja plenament consolidats i s’han convertit en una important cita social a les nostres comarques. La finalitat d’aquests guardons és la de reconèixer la tasca de persones, entitats o organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals.

  Enguany, igual que a les anteriors edicions, la participació ha estat tot un èxit, ja que el número de persones inscrites a la Gala de lliurament dels premis i el sopar solidari posterior ha estat superior a les 400.

  Compromís Solidari
  La Fundació Gresol fa cada any una aportació a algun organisme o organització solidària. Enguany l’entitatescollida ha estat Càritas diocesana de Tarragona, de la qual Càritas de Reus forma part. Per la seva tasca diària en ajudar a les persones que més ho necessiten.
  Càritas Interparroquial de Reus, agrupa i coordina les Càritas Parroquials de les deu parròquies adscrites a Reus, en totes aquelles problemàtiques que els són comunes, o bé en aquelles que superen els límits parroquials, i a les quals no hi poden fer front una a una, com també en aquelles que per la seva complexitat fan necessària la participació de personal especialitzat.

  Això permet posar en marxa projectes conjunts, serveis compartits i atendre necessitats comunes. Al mateix temps, facilita trobar col·laboradors preparats per a dur a terme programes d’ajuda, d’assessorament i de promoció, en el conjunt de les diferents parròquies.

  Els guardonats d’enguany han estat:
  – Jaume Alsina (Lideratge Empresarial)
  – Manuel Castells (Sociologia)
  – RCR Arquitectes (Arquitectura)
  – Ildefonso Falcones (Literatura)
  – Francesc Orella (Televisió)
  – Joan Bosch (Gastronomia)
  – Artur Aldomà (Belles Arts)
  – Hoquei Reus Deportiu (Esport)
  – Pilar Rahola (Periodisme)
  – Josep Vila (Reusenc Il·lustre)

  Novetats de l’onzena edició
  Un dels atractius de la nit ha estat l’exposició durant tota la vetllada del trofeu de la copa d’Europa, conquerit recentment pel Reus Deportiu d’hoquei patins. Moltes persones s’han pogut fotografiar amb l’espectacular trofeu, tenint així un bonic record de l’efemèride.

  Personalitats assistents
  Tots els premiats han assistir a la Gala i han recollit personalment el guardó que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. A més,han compartir la vetllada i el sopar amb tots els assistents, entre els quals hi ha hagut destacades personalitats que han estat les encarregades de lliurar els guardons. Entre aquests, el Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus; el Sr. Luis Herrero, sotsdirector general Territorial Catalunya de Banco Santander; el Sr. Joan M. Basora, director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona; la Sra. Pilar Carbonell, presidenta de Carbonell Figueras; el Sr. Joan Josep Malràs, president de la Comissió Informativa de Recursos Humans, Polítiques Actives d’Ocupació i Assumptes Generals de la Diputació de Tarragona; el Sr. Anton Pont, president d’honor de la Fundació Gresol; el Sr. Gerardo Ariño, president de Let’s do Coaching; el Sr. Josep Bertran, coordinador de Comunicació als Complexes Industrials de Repsol; o el Sr. Josep M. Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya.

  La Fundació
  La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori, denominat històricament com Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui en dia, la Fundació s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa prop de 150 empresaris que representen les companyies més importants del Camp de Tarragona. Després d’una llarga trajectòria, la Fundació Gresol s’ha convertit en una reconeguda tribuna d’anàlisi per afavorir la projecció de les iniciatives empresarials que es duen a terme al nostre territori.