Un jove de 19 anys detingut per un delicte contra la salut pública

    Els agents van comprovar com es va produir el lliurament d'alguna cosa i que el receptor s'ho amagava a l'interior dels calçotets

    La Guàrdia Urbana va detenir diumenge al matí un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els agents van rebre avís que hi havia un vehicle aparcat enmig d’una zona prohibida del carrer Francesc Bastos i que el seu conductor probablement es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Poc després d’arribar al lloc dels fets, els agents van trobar un grup de tres joves al Parc de Sant Rafael, un dels quals coincidia plenament amb la descripció facilitada. Quan els agents van dirigir-se al grup de joves van comprovar com es va produir un lliurament d’alguna cosa i que el receptor s’ho amagava a l’interior dels calçotets. Després d’efectuar un escorcoll superficial es van localitzar tres petites bosses amb marihuana. A un altre dels joves se li van detectar dues bosses més de marihuana i 15 euros.

    Després de parlar individualment amb cadascun dels tres joves finalment es va detenir un d’ells per un delicte contra la salut pública, en concret, per tràfic de drogues.