Josep Maria Cruset visita el Port de Barcelona

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, va visitar aquest dilluns a la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, en la seva primera visita institucional a l’organisme. Cruset es va reunir amb Conesa on van tractar diversos temes d’interès.

  El president del Port de Tarragona va voler ressaltar la importància dels eixos estratègics que caracteritzen l’actuació del Port de Tarragona com són la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l’impuls de les infraestructures, l’aposta dels creuers i evidentment la política sostenible.

  Josep Maria Cruset va voler destacar, també, la necessitat de sumar sinergies estratègiques al sector entre tots dos ports.

  Els màxims representants de les dues institucions van parlar de la necessitat de continuar treballant per impulsar el creixement del territori. El progrés i l’activitat d’aquests ports implica compartir actius i potenciar les bones relacions entre tots dos organismes, va comentar Cruset.

  La reunió va servir per posar en comú els temes estratègics del territori i potenciar la col•laboració entre totes dues institucions.