Jornada festiva a Reus per promoure el reciclatge

  Els infants i joves de la ciutat van poder gaudir de diverses activitats al llarg de tot el dia d'ahir

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Ahir dissabte 25 de març, Reus va estar immersa en una jornada festiva organitzada per la campanya “I tu, per què recicles?” de l’Ajuntament de Reus amb l’objectiu de promoure el reciclatge d’envasos i obtenir més recursos per a les escoles. L’esdeveniment ha estat adreçat especialment als infants i joves de la ciutat, els quals podien gaudir d’un seguit d’activitats durant tot el dia a la plaça d’Enric Yzaguirre.

  La jornada es va iniciar a les 10.00 h amb l’elaboració d’un mural, activitat que ja va omplir la plaça de nens i nenes amb ganes de participar. A la tarda, va tenir lloc el taller “Bufar i fer flors. Reutilitzem i Decorem” caracteritzat per l’ús de material reciclat; i, a més, es va servir berenar als infants participants. Per acabar, a les 19.30 h va esdevenir l’espectacle “El Drilo i el Hula hop de la Gisela de foc”, una actuació de hula hop que va fer l’artista Gisela de Foc i que inclou una desfilada amb vestits de material d’envasos i ambientació musical.

  Cal destacar que l’Ajuntament de Reus finançarà noves activitats i recursos educatius a les escoles amb el que obtingui de la recollida selectiva d’envasos. Així doncs, acaba una setmana en què els centres escolars han realitzat diverses activitats relacionades amb el reciclatge i han fet accions de sensibilització amb l’alumnat per incrementar aquesta acció.

  La campanya ha comptat amb la col·laboració d’Ecoembes, Ecovidrio, de l’Agència de Residus de Catalunya, i d’altres entitats de Reus com l’Agrupament Escola La Mulassa de Reus.