Jordan proposa acabar amb les barreres arquitectòniques i millorar l’enllumenat de manera progressiva

    El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa recorda que durant el mandat han fet dos auditories on han demostrat que hi ha més 700 barreres a la ciutat i que el 80% dels carrers tenen deficiències en relació a la il•luminació

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest matí Jordi Jordan i el seu equip han visitat el barri del Temple des d’on han parlat de la situació en què es troba l’espai públic de la ciutat: barreres arquitectòniques i enllumenat. Segons Jordan “cal que millorem de manera urgent i progressiva totes les barreres que existeixen en tots els barris de Tortosa perquè cal fer una ciutat per a tothom, amable, on persones amb mobilitat reduïda, amb carrets de compra o cotxes de xiquets puguin desplaçar-se sense problemes, saltejant obstacles i voreres sense adaptar i en mal estat ”.
    Així, Jordi Jordan, ha recordat que durant aquest mandat el seu grup va efectuar una auditoria on va demostrar que a Tortosa hi ha més de 700 punts que són autèntiques barreres arquitectòniques i que cal actuar de manera progressiva i planificada per acabar amb elles.

    Per altra banda, el cap de llista de la formació d’esquerres i progrés ha destacat també l’altra proposta per millorar l’espai públic, en aquest cas, l’enllumenat. D’aquesta forma, Jordan ha recordat que “cal millorar la il•luminació de molts carrers de Tortosa, a tots els barris, especialment al Temple i Ferreries, on hi ha vies que sembla que estiguin a fosques”. Per tot plegat, Jordan també ha manifestat la seua voluntat de “crear un pla per millorar l’enllumenat de tota la ciutat per donar sensació de més seguretat i fer que Tortosa sigui una ciutat amb més llum tal i com preveu la normativa i es mereix la ciutadania”.