Joaquim Forn farà una campanya basada en el seu model de Barcelona

    "No puc entendre que renunciem a una llista unitària que ens donaria amb tota seguretat la majoria", insisteix

    El candidat de Junts per Catalunya a l’Alcaldia de Barcelona, Joaquim Forn, ha assegurat aquest diumenge que no farà una campanya basada en el “terreny emocional”, sinó que parlarà de la ciutat. “La meva trajectòria política a l’Ajuntament avala la meva decisió de presentar-me als comicis. Vull que la gent ens voti perquè comparteix el model de ciutat que li proposem”, ha apuntat en una entrevista al diari ‘El Punt Avui’, on insisteix en la necessitat de concórrer amb ERC una llista independentista conjunta. “No puc entendre que renunciem a una llista unitària que ens donaria amb tota seguretat la majoria”, ha reconegut Forn, que ha afegit que “lluitarà fins al final per aconseguir-ho”.
    Forn ha indicat que durant la campanya vol parlar “essencialment” de la ciutat i dels reptes que ha d’afrontar. “Algú entendria que durant la campanya no parléssim de la inseguretat, de l’accés a l’habitatge, de com recuperar el lideratge de Barcelona, de com creem riquesa per fer-ne una distribució justa entre els barris o del model de turisme?”, ha preguntat.

    La candidatura que encapçala, ha dit, pretén “aplegar el món sobiranista que vol construir un model de ciutat alternatiu a la Barcelona d’Ada Colau”. Sobre Elsa Artadi o Ferran Mascarell, ha apuntat que li agradaria molt poder comptar amb ells a la llista.