Joan Roig, nou candidat com a cap de llista d’ERC a Alcanar

    L'assemblea de militants i simpatitzants dels republicans escull per unanimitat l'actual regidor de Participació Ciutadana per intentar mantenir l'alcaldia

    El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcanar, Joan Roig, serà el nou candidat com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2019. Roig substituirà l’actual alcalde, Alfons Montserrat. Així ho va votar l’assemblea de militants i simpatitzants del partit, el passat divendres, per unanimitat. Posteriorment, l’actual regidor va oferir el seu “compromís, esforç i treball” per millorar el municipi, assumint el “pes i la responsabilitat” que suposa renovar l’alcaldia per al partit, però sense oblidar la tasca de Montserrat, la qual va lloar: “Ha exercit un lideratge exemplar, basat en la meritocràcia, l’honestedat, l’ètica i els valors democràtics i republicans, prioritzant sempre els interessos de tots els ciutadans”.

    A banda de Participació Ciutadana, el candidat republicà ha ocupat al consistori regidories com Salut, Joventut o Gent Gran.