Jero Merino demana a l’alcalde Carnicer una campanya de sensibilització sobre la tinença d’animals al Vendrell

    El portaveu del PP a l’ajuntament, assegura que “si volem ser una ciutat amiga dels animals s’ha de dignificar la seva tinença”

    El portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament del Vendrell, Jero Merino, ha demanat a l’alcalde del municipi, Martí Carnicer, que “posi en marxa una campanya de difusió i sensibilització sobre la Llei de Protecció d’Animals i les ordenances municipals de la matèria, per tal d’acabar amb el comportament incívic d’alguns propietaris d’animals”. En aquest sentit, Merino ha afegit que “si amb la campanya de difusió les actituts incíviques es mantenen, demanarem un augment en les sancions”.

     

    El portaveu popular ha assenyalat que “en aquest àmbit també demanem a l’Ajuntament que hi hagi interlocució amb els veïns, per tal que les actuacions i decisions siguin consensuades”. Jero Merino ha assegurat que “si volem que El Vendrell sigui una ciutat amiga dels animals ha de dignificar la tinença dels mateixos, complint i fent complir la llei i les ordenances”.