Javier Villamayor, possible subdelegat del Govern

    L'actual conseller de l'Ajuntament de Tarragona assegura que no ha rebut cap oferta i que prefereix centrar-se amb els Jocs

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Javier Villamayor estava a punt de deixar la seva carrera política a l’Ajuntament de Tarragona per enfocar-se a la seva vida personal. Ara però, aquesta idea podria capgirar-se si, finalment, acaba succeint el que des d’aquest matí es ve parlant en diversos mitjans. Javier Villamayor sona com a possible candidat per ocupar el càrrec de subdelegat del govern espanyol a Tarragona.

    Amb el canvi de govern a l’estat espanyol s’han de tornar a nomenar els delegats, tant a Catalunya com a les diferents regions. La subdelegació tarragonina, ocupada fins ara per Jordi Sierra, torna a estar lliure i podria ser ocupada per Javier Villamayor, un dels noms que més sona.

    Tot i això, assegura que no ha rebut cap proposta i que tampoc s’ha proposat pel càrrec i diu que la notícia l’ha sorprès. «Intento no distreure’m dels Jocs , que és el projecte al qual m’he bolcat els últims quatre anys», assegura. Diu, però, que si li arribes la proposta, hauria de valorar moltes coses.