Jarabe de Palo, en concert solidari a La Pobla

  La banda liderada per Pau Donés visitarà el municipi pobletà el 14 de juliol, amb els reusencs Doble Rombo com a artistes convidats

  La Pobla tornarà a celebrar un concert amb un cartell ben atractiu, com és el que integren Jarabe de Palo i els reusencs Doble Rombo. Seguint l’estela iniciada els darrers anys amb les actuacions de Macaco i d’Antonio Orozco, el consistori pobletà torna a programar per a l’estiu un concert de primer nivell. El 14 de juliol, Jarabe de Palo pujarà a l’escenari del Complex Esportiu Municipal com a cap de cartell, en el marca de la seva gira de 20è aniversari.

  La reconeguda banda liderada per Pau Donés celebra vint anys des que “La Flaca” va envair les emissores de ràdio de mig món. Ara, amb un llarg bagatge i amb títols tan coneguts, cantats i recordats pel públic com “Depende”, “Grita”, “Agua”, “Bonito”, “El lado oscuro” o “Déjame vivir”, arribaran a La Pobla per oferir un concert amb els títols imprescindibles del repertori dels seus primers 20 anys sobre els escenaris.

  I no ho faran sols. En aquesta actuació estaran acompanyats pels reusencs Doble Rombo. La banda formada per Rafa Olmo i Pol Fontanet és una de les darreres aparicions en el panorama del rock nacional. I en base a la crítica i l’excel·lent acollida que han tingut en els cercles rockers, es pot afirmar que Doble Rombo ha arribat per quedar-se i per fer-se un lloc entre les bandes més aclamades.

  L’actuació de Doble Rombo (22.30 h) i de Jarabe de Palo (23.30 h) s’ofereix al públic per només 10 €.

  Les entrades ja estan disponibles al portal Atrápalo: https://www.atrapalo.com/entradas/conciertosolidario-de-jarabe-de-palo-20-anos_e4816743/

  Cal destacar que, a banda de gaudir amb l’espectacle que oferiran Doble Rombo i Jarabe de Palo, el públic assistent també estarà contribuint amb una causa solidària, tota vegada que l’Ajuntament de La Pobla lliurarà la recaptació íntegra del concert a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

  Les Festes d’estiu, en marxa
  Aquest espectacle s’emmarca en les Festes d’Estiu que, anualment i coincidint amb els mesos de més calor, organitza l’Ajuntament de La Pobla. Entre els actes que programa el consistori no hi falten imprescindibles com la Paella Popular, la desfilada de moda infantil, el festival Playback, les sessions de cinema a la fresca o la celebració de la Diada de Catalunya.

  En aquest sentit, aquest passat cap de setmana va arrencar la programació de les Festes d’Estiu amb el sopar de carmanyola i l’exhibició de vehicles clàssics. A més, des d’avui i fins diumenge s’està disputant el Torneig Futsal 2018, a la Pista Coberta, mentre que divendres a la tarda l’atenció es traslladarà al Pavelló municipal, on el Club Patí La Pobla de Mafumet organitzarà un campionat de patinatge artístic.

  La programació festiva del cap de setmana arribarà al seu final amb una doble proposta el diumnege: d’una banda, a les 19 hores l’església celebrarà el segon concert d’orgue del cicle “Mediterrani, terra de cultura”, que s’emmarca en la programació cultural dels Jocs Mediterranis. L’encarregat d’interpretar peces de grans autors mediterranis amb l’orgue pobletà serà Tomeu Manresa, organista titular de la Parròquia de Santa Creu de Palma de Mallorca.

  I d’una altra banda, a les 20 hores de diumenge tindrà lloc una festa infantil amb aigua escuma, a més de l’animació de “Més Tumàcat”, en un acte que tindrà lloc al Parc del Bassal i que promet grans dosis de diversió refrescant per a grans i petits.
  La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.