Ja han començat les pràctiques del curs de magatzem i logística organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç

    El curs de magatzem i logística el van començar 20 persones el passat 30 de novembre de 2017

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Els participants del curs de magatzem i logística que van superar les proves de nivell ja han començat les 70 hores de pràctiques voluntàries en empreses col.laboradores de l’Arboç i la comarca com ID logístics del Polígon l’Albornar de la Bisbal del Penedès o l’Empresa de distribució Pedial. Des de la Regidoria d’ocupació de l’Ajuntament s’està fent el seguiment, i la valoració de les empreses és molt satisfactòria.

    El curs de magatzem i logística el van començar 20 persones el passat 30 de novembre de 2017, tenia una durada de 60 hores, i va concloure el 22 de desembre. El curs contenia també una part teorico-pràctica on els participants s’havien de preparar i examinar per obtenir el carnet d’operador de carretons elevadors. Per poder accedir a les pràctiques voluntàries calia superar les proves sobre els coneixements adquirits i obtenir el carnet d’operador de carretons elevadors.

    Aquest curs ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç i està adreçat a les persones empadronades al municipi que volen iniciar la seva trajectòria laboral dins del sector de la logística, cada cop més present al nostre territori.  Ha estat subvencionat per la regidoria d’ocupació l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris.