Ivan Sanz serà l’alcaldable de l’Assemblea de Cambrils per a les eleccions municipals de maig

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Després del període de primàries realitzat per l’Assemblea de Cambrils durant aquest mes de febrer, Ivan Sanz serà la persona que encapçalarà la candidatura municipalista, feminista i ecologista a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. La ratificació final del candidat va tenir lloc dimecres dia 20 de febrer, durant la celebració d’una assemblea extraordinària on es va votar favorablement la proposta de Sanz.

    En el debat es va repassar tota la feina portada a terme durant aquests quatre anys de mandat, i es van plantejar els objectius de futur amb la mirada posada en el pròxim cicle polític. Es va acordar reforçar i donar continuïtat al projecte social i progressista de l’Assemblea de Cambrils, sempre posant l’èmfasi en la necessitat de situar als veïns i veïnes del municipi en el centre de l’acció política. Es va marcar com a prioritat el fet d’acabar amb el bloqueig institucional dels últims quatre anys, i proposar un model de ciutat inclusiu i solidari, on tothom càpiga, i on ningú es quedi enrere. Tot plantejat des de l‘esperit originari de la radicalitat democràtica, principi bàsic, i imprescindible, sobre el qual es va construir l’espai de confluència de l’Assemblea de Cambrils.

    En la seva intervenció, Sanz va insistir en el fet que «les propostes per transformar a Cambrils i les seves institucions s’han d’elaborar de manera col·lectiva. A partir d’iniciatives ja existents, però també d’altres que haurem d’anar construint amb les veus dels moviments socials i veïnals, amb treballadors i treballadores de diferents sectors i, principalment, amb el
    conjunt de la ciutadania.