Isam Mounir i Eva Ribalta s’imposen en el Duatló de Lleida del Sícoris Club, amb 300 participants

  El tinent d’alcalde Paco Cerdà i el regidor d’Esports, Sergio González, donen suport a la prova atlètica amb la seva assistència al desenvolupament de la cursa

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge de l'acte. Foto: Cedida

  El Sícoris Club ha organitzat per cinquè any el Duatló de Lleida i la cursa running de 5 km i curses infantils, cita que ha aplegat la xifra 300 participants entre totes les seves propostes i nombrós públic, entre el qual cal destacar la presència del tinent d’alcalde Paco Cerdà, que ha assistit a l’inici de la cursa, i del regidor d’Esports, Sergio González, que ha participat en el lliurament de premis.

  El programa de la jornada d’avui incloïa el duatló, el duatló duo i la cursa de 5 kilòmetres, aquesta última puntuable per a la Lliga Ponent. En el duatló individual, els guanyadors han sigut l’Isam Mounir i l’Eva Ribalta.

  Pel que fa a la modalitat de duatló duo, en què els dos components d’un equip es repartien els sectors, l’equip masculí Pollos format per Sergio Pardo i Christian Martín han pujat al calaix més alt del podi, lloc que han ocupat en la modalitat mixta l’equip Xakelak, amb la Jone Zabaleta i l’Haritz Uranga. La modalitat femenina ha quedat deserta.

  Finalment, a la cursa de running, els guanyadors masculins han sigut el Sergi Pascual seguit pel Sergi Bernaus i el Josep Pascual, i en categoria femenina, l’Antònia Argilés, la Mireia Marín i la Claraines Mosquera.

  L’activitat del Duatló de Lleida es va encetar el dissabte a la tarda amb les curses infantils, en una jornada en què també hi va haver inflables, animació infantil i un berenar per a tots els participants.

  Enguany el Duatló ha col·laborat amb el Postureig de Lleida i la seva postuxapa “I <3 Xiquets”, els beneficis de la qual estan destinats íntegrament a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). A més, durant el cap de setmana del Duatló, l’AFANOC ha estat present al Sícoris amb més informació sobre la seva tasca i postu-xapes.